уторак, 2. август 2011.

CELEDINA PREPARATI


CELEDINA preparati: čajevi, tj biljne mešavine, biljne kapi i ulja, tinkture, masti i melemi su potpuno prirodnog sastava, bez veštačkih sastojaka; neškodljivi su i bezbedni za upotrebu, bez kontraindikacja, a sa snažnim prirodnim lekovitim dejstvom. U sastav preparata ulaze pažljivo odabrane i proverene lekovite biljke sa naših ekološko čistih prostora, kao i nekoliko biljaka iz uvoza, koje ne uspevaju u našim klimatskim uslovima, a imaju izraženo lekovito dejstvo na određene bolesti.

CELEDINA preparati su napravljeni prema tradicionalnim i iskustveno dokazanim receptima najpoznatijih domaćih i stranih travara, tj fitoterapeuta, sa manjim izmenama recepata, koja uvažavaju nova saznanja u lekovitost određenih biljaka, kao što su mlečika, prečica i druge, i uključivanjem u recept nekih zaboravljenih biljaka koje su neopravdano gurnute u zapećak i zaborav, a uspešno su se koristile u prošlosti u lečenju mnogih čak i najtežih bolesti.

Autor, vlasnik i proizvođač CELEDINA preparata je inžinjer i travar Zoran Maksimović iz Bora, dugogodišnji ljubitelj i istraživač lekovitog bilja i lečenja biljem, kao i drugim alternativnim metodama lečenja.


NARUČIVANJE
tel: 064/474-1369
ili na mejl: travarisrbije@gmail.com
u mejlu naznačite ime proizvoda koji naručujete, količinu i svoje podatke:
ime i prezime, broj telefona i adresa.

Нема коментара:

Постави коментар