четвртак, 4. август 2011.

JAČANJE POTENCIJE BILJEM


Čaj za potenciju sadrži visoko efikasnu kombinaciju bilja, koje povećava dotok krvi u penis, na najsigurniji način, pa se lako dolazi do snažne erekcije, pomaže muškarcima koji imaju problem sa dostizanjem ili održavanjem erekcije tj. muškarcima sa problemom erektilne disfunkcije (impotencije).
Čaj  za potenciju namenjen je muškarcima svih životnih doba i preporučuje se u slučaju:
-nesposobnosti dostizanja erekcije
-slabe erekcije
-održavanja erekcije

Svakom muškarcu je dobro poznato da ga postizanje i održavanje erekcije čini sposobnim za odlične seksualne odnose a za uzvrat, uspešni seksualni odnosi poboljšavaju kvalitet života, popravljaju opšte stanje organizma, daju neophodno samopouzdanje.

ŠTA JE EREKTILNA DISFUNKCIJA?
Erektilna disfunkcija (impotencija) predstavlja nesposobnost da se postigne ili održi erekcija dovoljno dugo da bi se seksualni čin smatrao uspešnim. Za jednog od četiri muškaraca, nezavisno od godina, održiva erekcija može da bude nedostižna. To je problem koji je kod muškaraca sve češći. 
Glavni uzrok erektilne disfunkcije (impotencije) je:
-loša cirkulacija i
-oslabljen protok krvi kroz penis
Ostali uzroci su:
-nezdrava ishrana, nedovoljno sna
-pušenje, alkohol
-nemir, stres, depresija
-nus pojave nekih lekova
-visok krvni pritisak, dijabetes
-povrede kičme
-nizak nivo testosterona

AKO PRIMEĆUJETE DA IMATE OVAJ PROBLEM ČAJ ZA POTENCIJU JE VAŠE IDEALNO REŠENJE

KAKO ČAJ ZA  POTENCIJU DELUJE?
Muški polni organ je sačinjen od dve erektivne komore kroz koje protiče krv. Pojačanim protokom krvi kroz komore dolazi do rasta i tvrdoće penisa. Muškarcima sa erektivnom disfunkcijom ne dolazi dovoljno krvi u penis kako bi došlo do erekcije, a čak kada do nje i dođe penis nije dovoljno tvrd i podesan za seks.

PROVERITE BESPLATNO DEJSTVO ČAJA ZA JAČANJE POTENCIJE.
Pozovite i naručite besplatan uzorak. Pakovanje: od 10-15 grama. Količina je predviđena za upotrebu nekoliko dana, što je dovoljno da proverite i uverite se u efekte čaja za jačanje potencije.


NARUČIVANJE
tel: 064/474-1369
ili na mejl: travarisrbije@gmail.com

Pakovanje: 100 grama

Cena: 2.000,00 din

Нема коментара:

Постави коментар